Tartelier

Paine | tarte | patiserie artizanala  | prânz | BIO

Meniul saptamanii

Luni-vineri 9.00-19.00  

Sambata 9.00-13.00

11 - 16 decembrie

Luni | paine de secara, uriasa (in decembrie nu facem baghete)

Marti | campagne , paine cu  seminte de in

Miercuri | paine de campagne, paine cu malai si paine integrala cu seminte de floarea soarelui

Joi | paine de campagne si painea lui Mihoc cu spelt spart

Vineri | paine de campagne, paine cu burduf si multicereale

Sambata | paine de campagne si paine metisa de secara

 

In fiecare zi croissante | financieri | negrese cu inima de caramel | biscuiti cu ovaz si merisor | pufi cu telemea si patrunjel |

Incepand de vineri  incepem sa facem cozonaci si turta dulce. In plus, mai facem tarta cu mascarpone si merisoare proaspete 

 

Quiche-urile alterneaza in functie de sezon si disponibilitate intre: quiche cu somon si praz | quiche cu spanac si urda | quiche mediteranean | quiche Lorraine | quiche cu 3 branze | quiche cu branza de capra si rosii uscate | quiche cu ciuperci | quiche cu sparanghel

 

Tartele frangipane si cu nuci deschid saptamana, tartele cu crema de vanilie, cele cu ciocolata alba si neagra sau cele cu lamaie, mere, dovleac sau cafea li se adauga spre finalul saptamanii.

 

Cafeaua saptamanii: Guatemala finca Edy Martin de la White Label, Amsterdam.  Saptamana asta avem 25% reducere la toata cafeaua boabe pentru acasa, facem loc pentru noul transport.

Sarbatori 2017

Program special:  inchis 25 si 26 decembrie, 1-7 ianuarie

Litere ciocolata belgiana, Tartelier, Mos Nicolae, Sinterklaas
craciun, cozonac, tarta cu nuci, nonnette, turta dulce, financieri de migdale

Blogăreală

Contact

Str Vasile Alecsandri nr 3, tel 0727-382-783, tartelier la gmail.com

Luni-vineri 9.00-19.00

Sambata 9.00-13.00

Program special:  inchis 30 noiembrie , 1 si 2 decembrie, 25 si 26 decembrie, 1-7 ianuarie

Copyright © 2017     |     ANPC      |     Cookies